top of page
BeforeAfter-tarras-reinigen-min-672x372.jpg

Terras reinigen Zuid-Holland Zuid

Chat on whatsapp

Terras laten reinigen

Een fris en schoon terras nodigt uit om te genieten van de buitenlucht, of het nu bij uw thuis of op een zakelijke locatie is. Onze specialisten zijn ervaren in het grondig schoonmaken van terrassen gemaakt van materialen zoals hout, tegels en natuursteen. We gebruiken moderne technieken en milieuvriendelijke schoonmaakproducten om alle vormen van vuil, mos, algen en andere aanslag effectief te verwijderen zonder schade toe te brengen aan de oppervlakken.
Laat ons helpen uw terras weer te laten schitteren als nieuw en het perfect voorbereiden op sociale gelegenheden op het terras. Kies nu voor ons! Snel en professioneel een stralend terras.
Wij maken alle buitenbevloering en loopoppervlakken professioneel schoon.
 
Voor na foto's

Kosten terras reinigen

100% Garantie
Beste prijzen
Snel op locatie
Expertise

Bij het bepalen van de kosten voor het reinigen van uw terras, hanteren we transparante prijzen gebaseerd op het type en de grootte van de te reinigen oppervlakte. Voor standaard hogedrukreiniging beginnen de prijzen bij €2,50- per vierkante meter, afhankelijk van de toestand van het terras. De soft wash-techniek, geschikt voor meer gevoelige oppervlakken, wordt aangeboden vanaf €4,- per vierkante meter.
Voor een diepgaande stoomreiniging, ideaal voor zeer poreuze materialen, beginnen de kosten bij €4,50- per vierkante meter.

Daarnaast bieden wij impregnering aan om uw terras langdurig te beschermen tegen vocht en vuil, met prijzen die starten bij €6,- per vierkante meter. Extra diensten zoals het vullen van voegen met zand of split zijn beschikbaar vanaf €1,50,- per vierkante meter. Al deze prijzen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van specifieke omstandigheden en wensen. Wij bieden een gedetailleerde offerte aan na een eerste inspectie, om zo een nauwkeurige inschatting van de kosten te geven, afgestemd op uw specifieke situatie. Kies voor een professionele aanpak en geniet van een prachtig en duurzaam schoon terras tegen een eerlijke prijs.

Dienst
Prijs
Hogedruk reinigen
€2,50- m²
Soft wash
€4,- m²
Stoom reinigen
€4,50 - m²
Impregneren
€6, - m²

Onze werkwijze

We gebruiken hogedrukreiniging voor het grondig verwijderen van hardnekkig vuil en aanslag, terwijl onze soft wash-techniek zorgt voor een voorzichtige behandeling van gevoeligere oppervlakken. Stoomreinigen wordt ingezet om diep in de poriën van de materialen te reinigen, wat bijdraagt aan een diepgaande schoonmaak. Na de reiniging bieden wij impregnering aan om uw terras te beschermen tegen vocht en vuil in de toekomst. Indien nodig vullen we de voegen met zand of split om stabiliteit en afwerking te verbeteren. Wij staan garant voor een prachtig resultaat, waarbij uw terras niet alleen schoon, maar ook duurzaam onderhouden zal zijn.

Hogedrukreinigen
Soft wash
Stoom reinigen
Impregneren

Opdracht

Bedankt, wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wij zijn actief in:
Zuid-Holland Zuid, Dordrecht, Dubbeldam, Wieldrecht, Sterrenburg, Zwijndrecht, Heerjansdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Gorinchem, Dalem, Hardinxveld, Giessendam, Boven-Hardinxveld, Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam, Nieuwendijk, Almkerk, Andel, Giessen, Rijswijk NB, Uitwijk, Waardhuizen, Hank, Dussen, Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk, Streefkerk, Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Goudriaan, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen, Arkel, Oud-Beijerland, Numansdorp, Puttershoek, Maasdam, Mookhoek, 's-Gravendeel, Heinenoord, Westmaas, Klaaswaal, Strijen, Strijensas.

bottom of page