top of page
red-gutters-on-a-home-with-red-roof-1.jpg

Dakgoot reinigen zuid-Holland Zuid

Chat on whatsapp

Dakgoot laten reinigen

Schone en goed onderhouden dakgoten beschermen uw pand tegen wateroverlast en weersinvloeden, of het nu om uw eigen woning of een bedrijfspand gaat. Onze specialisten zijn vaardig in het diepgaand reinigen van dakgoten, gemaakt van materialen zoals aluminium, vinyl, en koper. We gebruiken effectieve technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om bladeren, vuil en verstoppingen effectief te verwijderen zonder schade aan de goten toe te brengen.

Laat ons helpen de functionaliteit van uw dakgoten te herstellen en uw pand voor te bereiden op elk seizoen. Kies voor onze service! Snel en professioneel schone dakgoten. Wij zorgen voor een professionele reiniging van alle soorten dakgoten, waardoor uw pand beschermd blijft tegen waterproblemen en er weer uitstekend uitziet.

Dakgoot reinigen

Kosten dakgoot reinigen

100% Garantie
Beste prijzen
Snel op locatie
Expertise

Bij het bepalen van de kosten voor het reinigen van dakgoten zetten wij in op transparante en eerlijke prijzen, aangepast aan de grootte en het type van uw dakgoten. De tarieven voor standaard reiniging beginnen vanaf €12 per meter dakgoot, afhankelijk van de staat en toegankelijkheid van de goten. Voor intensievere reinigingsmethoden, die nodig kunnen zijn bij sterk vervuilde dakgoten, beginnen de prijzen bij €15 per meter.

We bieden ook diensten aan zoals het aanbrengen van bladvangers en het dichten van lekkages, waarvan de kosten variëren afhankelijk van de benodigde materialen en de omvang van het werk. Deze aanvullende diensten beginnen bij €15 per meter. Al onze prijzen dienen als richtlijn en kunnen variëren gebaseerd op specifieke behoeften en omstandigheden van uw project.

Wij bieden een gedetailleerde offerte aan na een eerste inspectie, zodat we een nauwkeurige inschatting kunnen geven die perfect aansluit bij uw specifieke situatie. Kies voor onze deskundige service en geniet van schone en goed functionerende dakgoten tegen een competitieve prijs.

Dienst
Prijs
Dakgoot reinigen
€12,- per meter
Bladvangers installeren
€15,- per meter

Onze werkwijze

Onze methode voor het reinigen van dakgoten omvat het gebruik van professionele gootstofzuigers, die effectief vuil, bladeren en verstoppingen verwijderen zonder schade aan de goten toe te brengen. Naast de standaard reiniging, bieden we de mogelijkheid om bladvangers te installeren, wat helpt toekomstige verstoppingen te voorkomen. We bieden ook diensten aan voor het dichten van eventuele lekkages in de goten, waardoor de levensduur van uw dakgotensysteem wordt verlengd en waterschade aan uw pand wordt voorkomen. Deze combinatie van gespecialiseerde technieken en aanvullende diensten zorgt ervoor dat uw dakgoten grondig schoon en optimaal functionerend blijven.

Dakgoten stofzuigen
Bladvangers installeren
Dichten van lekkages
Grondig schoonmaken dakgoten

Opdracht

Bedankt, wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wij zijn actief in:
Zuid-Holland Zuid, Dordrecht, Dubbeldam, Wieldrecht, Sterrenburg, Zwijndrecht, Heerjansdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Gorinchem, Dalem, Hardinxveld, Giessendam, Boven-Hardinxveld, Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam, Nieuwendijk, Almkerk, Andel, Giessen, Rijswijk NB, Uitwijk, Waardhuizen, Hank, Dussen, Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk, Streefkerk, Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Goudriaan, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen, Arkel, Oud-Beijerland, Numansdorp, Puttershoek, Maasdam, Mookhoek, 's-Gravendeel, Heinenoord, Westmaas, Klaaswaal, Strijen, Strijensas.

bottom of page